Загальні збори ОСББ "Буча Квартал 2"

Загальні збори ОСББ "Буча Квартал 2"
Загальні збори ОСББ "Буча Квартал 2"

Шановні співвласники!

У зв"язку з початком процесу заключення індивідуальних договорів з РЕС і переходом на тарифи населення, необхідно провести Загальні збори.


ДАТА ЗБОРІВ - 02.09.2017
ЧАС ПРОВЕДЕННЯ - 10:00
МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ - Дитячий майданчик в дворі 16, 16А будинків.

Порядок денний:


1. Обрати виконавцем послуг з електропостачання – організацію ПрАТ «Київобленерго» Ірпінський районий підрозділ

2. Затвердити Тимчасовий порядок розрахунків з електропостачальною організацією. ПрАТ «Київобленерго» Ірпінський районий підрозділ

ТИМЧАСОВИЙ ПОРЯДОК РОЗРАХУНКІВ З
ПрАТ «КИЇВОБЛЄНЕРГО» ІРПІНСЬКИЙ РАЙОНИЙ ПІДРОЗДІЛ



     Даний порядок діє з дати затвердження його загальними зборами і до переведення всіх співвласників на по квартирний облік по споживанню електроенергії, опломбуванню лічильників представниками виконавця та укладення співвласниками відповідних договорів з електропостачальною організацією.

     Розрахунки з електропостачальною організацією здійснюються за двома загально будинковими лічильниками. Рахунки за спожиту електроенергію оплачує ОСББ «Буча Квартал-2», якому співвласники компенсують вартість спожитої ними електроенергії за показниками, наявних у них квартирних лічильників або лічильників, встановлених в нежитлових приміщеннях за тарифами, визначеними електропостачальною організацією.

     Показники лічильників фіксуються на дату заключення договору між ПрАТ «Київобленерго» Ірпінський районий підрозділ та ОСББ «Буча квартал2» та знімаються кожен місяць силами ОСББ «Буча Квартал2». Данні показників, та суму до сплати мешканці отримують в квітанціях від ОСББ «Буча Квартал2»

     Співвласник зобов’язаний щомісячно в термін до 5числа поточного місяця оплатити компенсацію за використану електроєнергію за розрахунковий період на рахунок ОСББ «Буча Квартал2» для подальшої сплати рахунку виставленого постачальником на ОСББ «Буча Квартал2».

     У разі не своєчасної сплати компенсації ОСББ «Буча Квартал2» квартира буде відключена від електропостачання. Після опломбування лічильника та укладення договору про користування електричною енергією співвласник оплачує рахунок за спожиту ним електроенергію безпосередньо енергопостачальній організації.

    Після переведення всіх співвласників на «прямі» договори з енергопостачальною організацією, ОСББ має право звернутися до неї за проведенням перерахунку.


Для чого це необхідно!



      Для того, щоб почати процес заключення прямих договорів з квартирами, РЕС спочатку заключає договір з ОСББ (обслуговуюча організація). На наш комплекс в ТП встановлені два комерційні лічильники, на які приходять всі показники по комплексу. До моменту опломбування квартир і внесення абонентів в програму, РЕС виставляє рахунок на ОСББ по всім показникам даних лічильників, так як офіційно інших абонентів ще нема.
      Поступово квитанції почнуть приходити квартирам, а ОСББ почне сплачувати лише по своїх рахункам. Увесь цей процес, зі слів начальника РЕС, може тривати від 2-х до 3-х місяців.
    Для того, щоб ОСББ змогло оплачувати за цілий комплекс в цей проміжний період, необхідно рішення Загальних Зборів. У випадку неприйняття цього рішення, комплекс буде дистанційно відключений від електропостачання за несплату рахунків.